Tag: шевролет

„Генералка“ во Џенерал Моторс – ќе се отпуштат 14.700 луѓе во...

Џенерал Моторс (ГМ) се подготвува да ги затвори фабриките во Мичиген, Охајо, Мериленд и Канада и дека го кастри бројот на вработени за 15...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот