Tag: Шерил Сандберг

Три најдобри и три најлоши претприемачи ја одбележаа 2016-та

На листата на Форбс, освен малите изненадувања и уште помалиот број свежи лица, на крајот на секоја година главно гледаме исти имиња. Овој пат ви...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот