Tag: шефица на канцеларија

Шефицата на канцеларијата на грчкиот премиер во Солун ќе го промовира...

„Да придонесе во промоција на брендот „Македонија“ е една од целите и задачите на шефицата на канцеларијата  на грчкиот премиер во Солун, која денеска...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот