Tag: Шефќет Демировски

Уапсениот Шефќет Демировски, газдата на „АТС Груп“, барал податоци за снајперска...

Сослушувањето на четворицата осомничени за кражба и продажба на доверлива проектна и техничка документација од српската фабрика „Први партизан“ почна вчера вечер, околу 20...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот