Tag: шеф на држава

Детектор: Две третини од граѓаните сакаат на директни избори да го...

На една недела пред вториот изборен круг за претседател на земјава, две третини од граѓаните сакаат, тие на директни избори да го донесат идниот...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот