Tag: шифри

Откупувачите да не го преземаат тутунот според шифри, туку по класи,...

– Тутунот во најпроблематичните региони да се откупува и во сабота, а родот да се презема по класи, не според шифри како што прават...

Твитер советува: Сменете си ги лозинките

Корисниците на Твитер се советуваат да ги сменат своите лозинки, соопшти компанијата.Оттаму вчера известија дека неодамна е откриен тн. „баг" којшто ги чувал лозинките...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот