Tag: шкода октавија

„Фолксваген“ гради фабрика во Алжир

Компанијата „Фолксваген“ потпиша спогодба со алжиркиот партнер за продажба, фирмата „Совак“ (Sovac), за изградба на погон за монтажа на возила во таа северноафриканска земја,...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот