Tag: школување

Татко ја тужи ќерката за 24.000 евра – затоа што не...

Еден Австриец оценил дека студирањето на ќерка му траело предолго и поради тоа поднел тужба против неа, бара да му ги врати вложените пари.Неименувана...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот