Tag: шпанци

Седумдесет отсто Шпанци веќе се со примени две дози вакцини против...

 Седумдесет отсто од населението во Шпанија веќе го завршија циклусот за вакцинација против коронавирусот. Тој процент беше постигнат со две недели доцнење во владиниот...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот