Tag: штетен договор

Скандалозно: „Утрински“ и „Вест“ ги затворија заради загуби, а Станисављева земала...

Македонија тоне според индексот на медиумски слободи. Државата е рангирана во категоријата неслободни земји.Се затвараат, се тепаат и се заплашуваат новинари или заради нивна...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот