Tag: штетни

Студија: Во светот би се испуштале речиси 700 милиони тони помалку...

Во светот би се испуштале речиси 700 милиони тони помалку штетни гасови секоја година – повеќе од годишните емисии на Канада – доколку сите...

Фолксваген казнет со 14,2 милиони долари во Индија

Фолксваген соопшти денеска дека ќе плати казна во висина од 14,2 милиони долари во Индија поради инсталирање софтвер во возила заради прикривање реална емисија...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот