Tag: штипска

Почна со работа пулмологија во штипската Клиничка болница

По неколкумесечен застој, започна со работа и Одделот за пулмологија во Клиничка боница-Штип.Директорот на Клиничка болница-Штип Ален Ѓеорѓијев вели дека одделот не работел бидејќи...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот