Tag: штитови

Почна НАТО-вежбата „Блокирани штитови 2019“

Повеќе од илјада меѓународни експерти за кибер-безбедност од денеска до 12 април учествуваат во најголемата кибер-вежба наречена „Блокирани штитови 2019“ во организација на НАТО.Вежбата...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот