Tag: штрабаг

Почнува изградбата на експресниот пат Штип – Радовиш

Започнува изградбата на на експресен пат Штип – Радовиш.Новиот експресен пат во должина од 23,5 километри ќе има две коловозни ленти со широчина од 3,5 метри...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот