Tag: Шуклева

Царовска, Шуклева и Аранитаси во работна посета на ТС Скопје 4

Заменичката на претседателот на Владата задолжена за економски прашања и координација со економските ресори Мила Царовска, заедно со генералната директорка на МЕПСО, Ева Шуклева...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот