Tag: шумска полиција

Николовски: Ќе се зголемат средствата за заштита на шумите

Колкава површина шуми се оштетени од пожарите што ја зафатија Македонија, ќе се знае утре откако на владина седница ЈП „Македонски шуми“ ќе ја...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот