Tag: Шчечин

Истрага на полското обвинителство за кражбата на камионот-убиец од Берлин и...

Полското обвинителство во Шчечин отворија истрага за убиство на возач од транспортна фирма и кражба на нивниот камион кој во Берлин влета на Божикен...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот