Tag: Џавад Зариф

Рухани нареди проектирање нуклеарни бродови

Иранскиот претседател Хасан Рухани им даде налог на своите научници да направат план за изградба на бродови на нуклеарен прогон, но Белата куќа смета...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот