Tag: џаст

„Џаст Секјурити“: Планот на Северна Македонија за реинтеграција на повратниците од...

Една од најмалите членки на Глобалната антитетористичка коалиција според бројот на жители, Северна Македонија изработи сеопфатна стратегија за реинтеграција на околу 40 нејзини државјани,...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот