Tag: џекпот

Миле Тодоровски од Новаци освои 1.590.614,00 денари

Нов милионер на Државна видеолотарија е Миле Тодоровски од Новаци. Тој го освои најпосакуваниот МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ на Државна видеолотарија вреден 1.590.614,00 денари. МИЛИОНЕР...

Британец е добитник на Евро-џекпот од 115 милиони фунти

Британец на националната лотарија во Велика Британија освои речиси 115 милиони фунти. Извлекувањето на џекпотот од „Евромилиони“ организирано е вчера, првиот ден на 2019...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот