Tag: Џеред Кушнер

Трамп на власт го донел интернет мајстор

Доналд Трамп во својата предизборна кампања ја искористи моќта на интернетот и социјалните мрежи што, меѓу останатото, го довело до победа, а најзаслужен за...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот