Tag: џејми оливер

Џејми Оливер отвора ресторани на Бали и во Бангкок

Шест месеци откако беше принуден да затвори 22 од вкупно 25 ресторани во Велика Британија, познатиот готвач Џејми Оливер ќе отвори ресторани на Бали...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот