Tag: Џејмс Бејли

Одделот за гранични работи при МВР доби донација од САД

Одделот за гранични работи при МВР, а во рамки на Програмата за контрола на извоз и гранично обезбедување (EXBS), доби техничка опрема наменета за...

Бејли: САД ќе продолжи да ја поддржува Македонија на патот кон...

Џес Бејли, Амбасадорот на САД во Македонија денеска изјави дека поддржуваат заеднички прифатливо решение за прашањето за името, додавајќи дека тој не може да...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот