Tag: Џејмс Коми

Трамп меѓу жените и Русите!

Во јавноста се појавија записи од Џејмс Коми, некогашен директор на ФБИ, за разговорите со американскиот претседател Доналд Трамп. Во нив се наведува дека...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот