Tag: џејмс ставридис

Ставридис: Македонија е следна држава што ќе влезе во НАТО

Македонија е следната држава која што ќе влезе во НАТО, рече поранешниот командант на Алијансата, Џејмс Ставридис, кој вели дека тоа би бил и...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот