Tag: Џоан Хови

Џоан Хови за МИА: Членството во ЕУ не е лек за...

Членството во Европската Унија само по себе не е универзален лек за проблемите.Владите се избрани да го подобрат животот на граѓаните, а владеењето на...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот