Tag: Џон Готи

Гангстери како туристичка атракција

Злосторството и казната денес станаа тирустичка атракција, заради што се отвараат музеи посветени на некогаш суровите злосторници.Корисно е да се посетат, затоа што така...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот