Tag: Џулија Робертс

Џулија Робертс во Белград

Филмската ѕвезда Џулија Робертс стигна во Белград каде ќе проведе неколку денови со сопругот Данијел Модеро и со децата Хазел, Финеј, Волтер и Хенри...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот