Tag: 100.000

СЗО: Повеќе од 100 илјади починати од Ковид-19 во Африка

Бројот на смртни случаи како резултат на Ковид-19 во Африка надмина 100.000, што е помалку отколку на другите континенти, но загрижува неговото ненадејно зголемување...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот