Tag: 18.000 вработени

„Дојче банк“ ќе отпушти 18.000 вработени до 2022 година

„Дојче банк“ најави дека до 2022 година ќе отпушти 18.000 вработени, или околу петина од вкупно вработените, во рамки на новиот круг од процесот...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот