Tag: 200 обвинети

Повеќе од 200 обвинети за насилствата во Вашингтон, за уште 400...

Федералното судство на САД обвини повеќе од 150 лица за вмешаност во насилствата во Капитолот во Вашингтон на 6 јануари. Уште 50 лица се...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот