Tag: 2007 година

Рекордни 45,7 степени измерени во 2007 година

Највисоката температура во земјава од 45,7 степени е измерена во Демир Капија на 24 јули 2007 година.Тоа лето се регистрирани и 45,3 степени во...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот