Tag: 2022 година

„Дојче банк“ ќе отпушти 18.000 вработени до 2022 година

„Дојче банк“ најави дека до 2022 година ќе отпушти 18.000 вработени, или околу петина од вкупно вработените, во рамки на новиот круг од процесот...

Скубе останува во Вардар до 2022

СловенецотСташ Скубе ќе остане во Вардар до 2022 година.Тој го продолжи договорот со двојниот европски првак и во иднина ќе биде еден од носителите...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот