Tag: 21 единица крв

Вработените во Општина Тетово даруваа 21 единица крв

Општинската организација на Црвениот крст во Тетово и Центарот за трансфузиона медицина од Тетово организираа крводарителска акција во објектот на општина Тетово.Крв имаа можност...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот