Tag: 29-ноември

Титовите следбеници во Кочани го одбележаа 29 Ноември – Денот на...

Членовите на граѓанското здружение „Јосип Броз Тито“ од Кочани денеска излегоа низ градските улици со знамиња на поранешната социјалистичка Југославија, фотографии на нејзиниот претседател...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот