Tag: 3Г

Во Германија од денеска се применува правилото „3G“

„Сојузната држава и сите 16 германски покраини донесоа заедничка одлука од денеска граѓаните да не можат да одат во кафеана или кино доколку немаат...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот