Tag: 55 милиони луѓе

Количината патоген што зарази 55 милиони луѓе ја собира во една...

– Вкупниот волумен на патогени микроби кои заразија 55 милиони луѓе во светот, може да се собере во нешто повеќе од една лажичка за...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот