Tag: 723.253 граѓани

За избор на претседател в недела треба да гласаат најмалку 723.253...

Во недела на 5 мај ќе се одржи вториот круг од претседателските избори.Право на глас имаат 1.808.131 избирач, кои можат да изберат меѓу двајцата...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот