Tag: ceepus

Конкурс за стипендии за студиски престој во земјите членки на CEEPUS-Програмата

Централноевропска програма за размена во областа на  универзитетските студии – CEEPUS (Central European  Exchange Program for University Studies) објави Конкурс за стипендии за студиски престој во...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот