Tag: FTSE

Пад на светските берзи

Акциите во Европа и во САД денеска паднаа, додека доларскиот индекс скокна на 13-годишниот максимум во однос на кошницата на водечките светски валути. Лондонскиот...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот