Tag: LG

LG најави дури пет нови телефони

Компанијата LG планира за следната година дури пет нови телефони – четири од серијата К како и Stylus 3.Како што е потврдено пред...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот