Tag: mRNK

Германија: Лицата под 60-годишна возраст наместо втора доза на Астра Зенека...

Германската комисија за вакцинација (СТИКО) им препорача на луѓето под 60-годишна возраст, кои веќе ја примиле првата доза на вакцината на Астра Зенека против...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот