Tag: „Summerland 2019“

Почнува првиот фестивал „Summerland 2019“

Од вечерва до 28 јули овој месец во Градски парк, со главна бина на Школка, ќе се одржува првиот фестивал „Summerland 2019“.Посетителите ќе можат...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот