Tag: „Thessaloniki Summit“

Заев на „Thessaloniki Summit“: Силно се залагаме за градење цврсти релации...

Владата на Република Северна Македонија силно се залага да гради цврсти релации со соседите, со земјите од Западен Балкан и Европа, истакна премиерот на...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот