Tag: аабрана

Јужна Кореја ја укина забраната за малолетниците за ноќни онлајн игри

Малолетните јужнокорејски обожаватели на онлајн игрите се воодушевени од најавата дека во јануари следната година ќе им биде укината контроверзната забрана за играње навечер. Забраната...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот