Tag: авионски

Укинување на локални авионски линии во Франција за дестинации пократки од...

– Француската Влада предвидува укинување на домашните авионски линии за дестинации до кои се патува помалку од два часа и 30 минути со воз,...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот