Tag: автентичност

Автентичноста на „бомбите“ е форензички потврдена, тврди Заев

„Зоран Верушевски е мој советник за национална безбедност и јас со него како и со сите мои советници сум во постојана комуникација“, изјави денеска...

Мицотакис: Ќе се бориме да ја поддржиме вистинската, автентичната Македонија

Ќе се бориме да го поддржиме името или брендот Македонија, вистинската Македонија би рекол, автентичната Македонија. Автентична Македонија, на англиски би било real Macedonia,...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот