Tag: аднан џаферовски

Џафероски: Да и го вратиме местото на Дирекцијата во безбедносниот систем...

„Денеска, за прв пат, конституиравме Републички штаб за заштита и спасување, значајно тело во работата на Дирекцијата за заштита и спасување, кое што требало...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот