Tag: аконтации

Ангеловска: Ослободување од аконтации на данок на добивка и намалување камати...

„Фирмите од туризмот, угостителството, транспортот и од останатите погодени сектори од кризата со коронавирусот ќе бидат ослободени од плаќање аконтации од данок на добивка...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот