Tag: Аксел Роуз

„Ганс ен роузис“ најавија концерти во Европа

Групата „Ганс ен роузис“ (Guns N’ Roses) најави дека тргнува на турнеја во рамки на која ќе свират во Европа после 23 години.Бендот прво...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот